Qigong op maat van uw bedrijf

Het tempo van onze maatschappij gaat snel en dikwijls blijft er voor uw werknemers weinig tijd over om buiten de uren iets voor zichzelf te doen. Als bedrijf kan u dit faciliteren door de activiteit naar de werkvloer te brengen.

Qi gong is een 7000-jaar oude studie van bewegingen, het is de voorloper van tai chi en gong fu (lees kung fu). De lessen zijn als een reis door het lichaam waarbij aandacht gaat naar de (ont)spanning van de spieren en de stand van de gewrichten. 

Omdat vele mensen een zittende job hebben is het nuttig om tijdig spanningen en blokkades te leren aanvoelen en deze kunnen opheffen door de juiste oefening te kiezen.  

Mijn aanbod is een lessenreeks waarbij een 30-tal basisbewegingen worden aangeleerd. Alle zijn zachte bewegingen, door iedereen uitvoerbaar en waar geen voorkennis voor nodig is. Het resultaat na een les is meer ontspanning, meer energie en meer concentratie doordat de aandacht tijdens het oefenen gericht wordt – op deze manier is bewegen ook een vorm van meditatie.

Qigong lessenreeks kadobon

maak hier je gepersonaliseerde kadobon

Bij het geven van workshops spraken de deelnemers al na één les over duidelijk voelbare resultaten. Om een duidelijke bewustwording van het lichaam en een diepgaand leren te bewerkstelligen is een reeks van 10 lessen, telkens van 90min. aangewezen. 
Een lessenreeks van 5 lessen is uiteraard ook mogelijk.

De lessen worden zeer dynamisch opgebouwd en afhankelijk van de wens van uw medewerkers kunnen de oefeningen aangepast worden. Accenten kunnen gelegd worden op ontspanning, weerbaarheid, houding of datgene wat u en uw medewerkers als thema belangrijk vindt.

Voor een les is er enkel een ruim lokaal nodig. De deelnemers moeten de gedemonstreerde oefening goed kunnen observeren. Om iedereen aandacht te kunnen geven en bij te sturen is een groepsgrootte van 16 ideaal. 

De lessenreeksen kunnen geboekt worden via
Steven Pauwels 0472 32 24 16
steven@connect-and-flow.beGeplaatst in Geen categorie en getagd met , , , , , , , , , .